Interiør & Eksteriør

PROMENADENS tre punkthuse er opført på kanten af Lillebælt. Facaderne står i lyse mursten og de varierende højder bryder byggeriet op og skaber luft. Ligeledes bidrager de store altaner til at skabe dynamiske facader, hvor også de store vinduespartier imødekommer omgivelserne. Til PROMENADENS beboere vil et fælles grønt gårdrum skabe trygge rammer til ophold, leg og afslapning. Det øvrige område omkring nybyggeriet vil ligeledes invitere til ophold ved udendørsservering fra caféer, adgang til vandet, bænke og mange andre aktivitetsmuligheder.

Kanalbyens sydlige og afslappende stemning reflekteres i indretningen, der er præget af lyse materialer som sammen med det fantastiske lysindfald giver en rummelig fornemmelse. Med øje for Lillebælt kan man flere steder i lejligheden mærke den tætte relation til den udenfor liggende natur, der bringes ind i lejligheden gennem de store vinduespartier. Således er lejlighederne designet til at være din oase, hvor du kan trække dig tilbage, nyde naturen og lade op.

Store altaner & vinduespartier

Noget der er ganske særligt ved PROMENADEN, er de store altaner. Her vil der være rig mulighed for at nyde udsigten til kanalerne og den hyggelige atmosfære i Kanalbyen. Yderligere er byggeriets øverste penthouselejligheder opført med store tagterrasser både mod syd og vest.

Lysindfald er et gennemgående tema i PROMENADEN. Lys er livsgivende og er en essentiel del af at skabe en bolig med en rar atmosfære. De store vinduespartier giver solens lys lov til at komme ind, hvilket giver luft og frirum til det gode liv, hele året rundt. De store vinduespartier skaber ikke kun energi i lejlighederne, men er også rammen for den unikke udsigt over kanalerne.

Privat parkering

Der vil være adgang til privat parkering under det fælles grønne gårdrum. Her vil der være mulighed for tilkøb af en egen parkeringsplads i forbindelse med køb af en lejlighed.

Oversigt over de 56 ejerlejligheder

Find din drømmebolig på kanten af Lillebælt. Se vores oversigt over de mange lejligheder i PROMENADEN, hvor lyset er det gennemgående tema, der præger atmosfæren og hjemmeligheden.