Bestil en fremvisning

Skriv dine oplysninger herunder og bliv kontaktet vedr. en personlig fremvisning.

Ved bestilling af fremvisning via formularen accepterer du at ejendomsmægleren må kontakte dig pr. telefon eller e-mail med yderligere oplysninger. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage.

Tak for din interesse!
Du vil blive kontaktet snarest.
Der skete en fejl. Prøv igen.

Livet i Promenaden

Et socialt og levende miljø i tæt relation til natur, by og hav lige midt imellem Lillebælt og Fredericias smukke bymidte.

Promenaden – en del af Kanalbyen

Promenaden har en unik placering i Kanalbyen med tæt relation til skøn natur, lige midt imellem Lillebælt og Fredericias smukke bymidte. Her kan man nyde natur, kultur, skønne strande, de gamle historiske steder samt voldene, som omkredser byen så flot. Her er skabt et fantastisk socialt og levende miljø.

Naturen og kulturen i Kanalbyen

Søndervold

Naturparken Søndervold er en del af Kanalbyen. Her er rig mulighed for motionsture i skøn natur. Naturparken byder desuden på en stor legeplads for de små samt træningsanlæg, bålplads og meget mere

Livet i Promenaden

Kulturen

I Kanalbyen arbejdes der på at bruge kunsten som et redskab til at skabe liv, identitet og sammenhæng. Foran Promenaden pynter Kajens Grammatik, som er lavet af den dansk-tyske kunstnerduo Anna Borgman og Candy Lenk. Kunstværket står som en hilsen til havnen og de gamle søfolk men også til de nuværende beboere samt gæster.

Prøv vores boligvælger

Find din drømmebolig på kanten af Lillebælt. Se vores oversigt over de mange lejligheder i Promenaden
Find bolig