Fredericia

Fredericia er en by i udvikling, og borgerne oplever en attraktiv by med stor tilflytning. Særligt de mange jobmuligheder i Trekantsområdet og infrastrukturen, der forbinder byen til hele Danmark via motorvejsnet, togdrift og den store industrihavn, har de seneste 5 år været med til at øge byens tilflyttertal.

Med en bopæl i Fredericia ligger både Odense, Århus, Esbjerg og det meste af Sønderjylland indenfor en times kørsel. Fredericia kan samtidig med sin fantastiske beliggenhed profilere sig som den billigste by at bosætte sig i, når man sammenligner med Kolding og Vejle.

Fotograf – Øster Strand Cirkelbro: Claus Fisker/Fredericia Kommune

Oplev livet og kulturen

Derudover kan Fredericia stolt markedsføre byen med de mange nye stærke tiltag, byens borgere kan opleve. Her tænkes blandt andet på Michelin restauranten Ti Trin Ned, der netop er flyttet til det nye spændende havnemiljø ved Kanalbyen.

Fredericia er kendt for byens voldanlæg, der er et af Nordens største og bedst bevarede. Hvert år den 6. juli markeres det historiske slag ”Slaget om Fredericia”, hvor byen i flere dage forvandles til en stor fest med fokus på tiden omkring år 1849. Her hører mange faste traditioner til bl.a. fakkeltog gennem byens gader, soldater og meget andet spændende, der gør disse dage til noget ganske særligt for byen.

By, strand og seværdigheder

Midtbyen er også godt etableret. Der er gang i handelslivet og i modsætning til mange andre byer i nærområdet, har Fredericia ikke et storcenter, så de handlende er med til at danne rammerne for en god stemning og et godt by- og handelsliv i byens centrale gader. Kun få kilometer fra centrum finder du Østerstrand, der har gennemgået en stor renovering de seneste år, og nu fremstår meget indbydende. På stranden kan der opleves mange aktiviteter hele året rundt. Ro- og Kajakklubberne holder også til her. I nærområdet kan du også opleve Bridgewalking over Lillebælt, naturområdet Trelde Næs, Madsby Legeplads, som er kåret til Danmarks sjoveste legeplads, og den historiske miniby i Madsbyparken. Kom og oplev Fredericia – en by med meget historie og med et attraktivt by- og boligliv.

Oversigt over de 56 ejerlejligheder

Find din drømmebolig på kanten af Lillebælt. Se vores oversigt over de mange lejligheder i PROMENADEN, hvor lyset er det gennemgående tema, der præger atmosfæren og hjemmeligheden.